Tandställning?

Ska snart till tandläkarn den 22 februari faktiskt :). Min pappa ska fråga tandläkarn om jag kan få tandställning så hon kan prata med tandreglatorn :P. Sist jag var hos tandläkarn så frågade pappa om jag fick och hon sa att det är väl upp till tandreglatorn om jag behöver det. Själv tycker min tandläkare att jag inte ska ha tandställning för att hon tycker mina tänder är min egen signatur. Men man ska väll kunna lee utan att skämmas right?! Jag hatar att skratta och lee. Jag gillar helt enkelt inte att visa mina tänder. Mina framtänder har en "krock" alltså den ena är lite över den andra.
Jag har alltid stört mig på det. Jag vill ha bort det så man inte behöver skämmas såfort jag öppnar min munn haha.
Ja men får väl se hur det blir. Jag tycket tandställning är charmigt på dom flesta men jag kommer nog se konstig ut i det men jag får väl isånnafall se kontigt ut i tandställning i 1-2 år haha.

2012-02-19 @ 14:19:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bytt blogg! Ny blogg!

Nu är det så att jag har skapat en ny blogg!
Kommer nog inte längre vara på denna blogg mer!
Ni kan hitta mig på http://www.mariinas.blogg.se/

Puss!
<3 over and out
2012-02-09 @ 17:46:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Går dagen!


Var skönt att få se mannen igen!

Han är så fin haha. Han sjöng If only you, ITC, In Your eyes och Baby Goodbye :). Han failade nån gång på alla låtar men han räddar så bra så han va grym endå, killen är guld värd. Bella Almstedt stog längst fram och jag stog bakom henne och Mikaela Larsson :). Det var riktigt nära scenen och den var ju så låg så när han börjde sig typ över publiken fick man typ hans bröst muskler i ansiktet haha (y).

Vi kom först inte in på S.A.T.S för tjejen som stod där frågade hur gamla vi var och Bella sa "Vi är 14 :3" och hon sa att vi tyvärr inte fick komma in eftersom man måste vara 16 år eller ha målsman.. alltså en person som är minst 18 år. Så vi blev sura och gick ut och ringde Agnes och frågade om hon kunde ta med sin mamma och hon skulle fixa det, men precis när vi la på så kom Jennifer och Marika och dom.. dom kom liksom i rätt tidpunkt eftersom Jennifer och vissa av dom är 18 år så kunde vi gå in med dom! :). Men Agnes blev magsjuk så det var ju inte så kul "/ Krya!

Vi gick in och satte oss men fick reda på sen att vi satt på fel ställe så vi gick till där han skulle sjunga hihi. Världens minsta scen typ :). Men vi stog bra och träffade bland annat Angelica, Miranda, Myka, Linnea osv :).
Men jag och Bella hann lämna två små "saker" till han innan han lämnade scenen :).

Han skulle igentligen dra diräkt efter att han sjungit men han blev stoppad av allt folk så han tog bilder och skrev lite autografer :). Tog bild på han och Bella men sen väntade jag lite och det fanns nästan inget batteri kvar i kameran och precis när jag kom fram så dog den.. så Bella fick ta kort med sin iphone men den blev så suddig och jag gillade inte den .
 Så vi kom längra och längre fram men tillslut ser jag Myka och Linnea och baa JAAA! Så jag springer fram till Myka typ "bakifrån" och tar tag i henne och säger "Heej älskling! Du? Kan du ta kort på mig med honom för min kamera dog :(" Myka: "Jaa:)" Så hon tog en bild, jävla söt tjej alltså :).
Så Myka fotade faktiskt en bild framifrån med honom som jag faktiskt gillar för en gång skull :).
Sen skulle han dra :P.
Sen var det lite annat som hände men som är lite personligt för mig. Tack och hej :).

Här kommer lite bilder och en video när han sjunger "In Your Eyes och Baby Goodbye".

Här är videon!





Killen är ju riktigt grym :). Var trevligt att få träffa alla kompisar också!


Over And Out
2012-02-05 @ 18:10:29 Permalink Danny Saucedo♥ Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0